Marušići

Seoce smješteno u srcu Srednje Dalmacije u podnožju Omiške Dinare, samo 36 km južno od Splita. Vozeći se od Splita u pravcu Dubrovnika, naići ćete na naše selo 12 km nakon Omiša i samo 18 km prije Makarske. Marušići obavijeni usporenom dalmatinskom atmosferom idealno su mjesto za provođenje praznika za sve one kojima je odmor neophodan nakon užurbane i stresne svakodnevnice.

Ovdje, na kamenim i pješčanim plažama pod borovima, gdje se miješaju mirisi mora i brojnih mediteranskih biljaka sa cvrčanjem cvrčaka i zvukom valova – odmoriti ćete se ma odakle dolazili.

Ugostit ćemo Vas otvorena srca uz smiješak i tradicionalnu dalmatinsku gostoljubljivost, nudeći Vam ne samo smještaj u našim apartmanima, već pokušavajući Vam predočiti i uključiti Vas bar u dio našeg načina življenja. Vjerovatno će Vas iznenaditi naše okruženje; krajobraz u kojem su smješteni Marušići je poput jezera okruženog prstenom planina i otoka. Naročito preporučujemo odmor u Marušićima porodicama s malom djecom, zaljubljenima i svima onima koji se mogu suživiti s tišinom i divljinom dalmatinskog pejzaža strmoglavljenog u more. Dođite – pozivamo Vas; najveći broj onih koji dođu samo jednom – ponovo se vraćaju!

Saznajte gdje se nalazimo

 

Pogledajte dokumentarac o Marušićima: